Hej hej jag fotograferar gärna ert bröllop!


Här kan ni kika på ett utdrag av mig ur boken Bröllopsbibeln skapad av Bröllopsfeber (www.brollopsfeber.se) och Claes-Åke Hultin.

bröllopsfotograf åland bröllop åland bröllopsplanering
bröllop åland bröllopsfotograf åland

LINDA STRÖMBERG-YUCAK - MIN BÄSTA BILD:

”Det här är en av mina favoritbröllopsbilder som togs hösten 2022 när jag fotade bröllop på Åland för första gången. Allt var på topp med de bästa förutsättningar - ett lyckligt brudpar, en fotoplats bland klippor vid havet och ett ljuvligt kvällsljus.”

bröllop sigtuna bröllopsbibeln bröllopsfeber
bröllopsfotograf sigtuna bröllopsfotograf stockholm

BRUDPARET IDA OCH RAZMIK BERÄTTAR:

”När vi skulle välja bröllopsfotograf var det viktigt för oss med en person som vi kände att vi klickade med. Och klickade gjorde vi redan då vi kom in på Lysa Photographys hemsida. Vilken charm och vilken skärpa i både text och foto! Linda har en fantastisk känsla för fotografier som är tagna ’på språng’. Fantastiskt helt enkelt! Valet av Linda som vår bröllopsfotograf var inte svårt. Hon var en fantastisk stöttepelare från start till mål. Vi fick göra en provfotografering innan vår stora dag och som pricken över i skickade hon ett fint leveranspaket när vi fick slutresultatet på posten.”

bröllopsfotograf sigtuna bröllopsfotograf åland
bröllop sigtuna bröllop åland

TIPS FRÅN LINDA STRÖMBERG-YUCAK, LYSA PHOTOGRAPHY:

”När det är dags att boka fotograf tycker jag att det är bra att kika på flera fotografers hemsidor och bilder och se vilken bildstil, känsla och färger som ni fastnar för mest. Boka in ett videomöte med fotografen för att diskutera igenom all kring bröllopet och även för att lära känna varandra - det är viktigt att ni känner er bekväma och trygga med fotografen som kommer att hänga er i hasorna under själva bröllopsdagen. Och velar ni om hur många timmar ni ska boka så rekommenderar jag (helt objektivt) absolut att boka så många timmar som det bara är möjligt, för ni kommer inte att ångra det när ni väl får bilderna från er stora dag att titta tillbaka på i framtiden.”

bröllopsfeber bröllopsbibeln